Agrupació Local

Joves Socialistes

Joves Socialistes

Joves Socialistes és un instrument al servei de la joventut  xativina i valenciana. Apostem per la plena transformació de la societat, amb l'objectiu d'ampliar els drets, les llibertats i conquistar la justícia social mitjançant polítiques socials i econòmiques. Apostem per una millora plena de la ciutat, on les organitzacions juvenils tinguen potestat per allò que necessiten i volen els joves xativins.

Creiem en un model d'Estat federal, republicà i laic, en el qual es reconeguen plenament les identitats nacionals existents, sense que açò supose cap privilegi social o econòmic per qüestions d'origen o d' identitat, acceptant el sistema democràtic constitucional del qual ens hem dotat, però proposant una revisió profunda de la nostra Constitució, per tal d'actualitzar-la d'acord amb les noves necessitats dels nostres dies.

D'altra banda, Joves Socialistes compartim els objectius fonamentals i la declaració de principis del Partit Socialista, participant amb veu i vot en els seus Congressos, Conferències i Òrgans directius, aportant les nostres idees i propostes, sent la veu jove del socialisme democràtic valencià.

Necessitem les teues idees, iniciatives, opinions, propostes, perquè creiem fermament en la necessitat de la participació de les i els joves, pels quals  podem canviar la societat qualitativament. Pensem que la societat no pot permetre's el luxe de prescindir de la contribució d'aquesta, per això et demanem que contactes amb nosaltres per fer-nos saber el teu punt de vista, la millora de la ciutat i de tota la societat és feina de tots. Atreveix-te, participa i actua!Socialistes Xativa · Carrer de la Caldereria, 26 · 46800 Valencia · Telèfon Matins: 96 227 98 30 · Vesprades: 96 227 35 99 · Nota legal · © 2013