Agrupació Local

Secretari General

Secretari General

Sóc Roger Cerdà i Boluda, secretari general de l'Agrupació Socialista de Xàtiva. Vaig assumir el repte de liderar aquesta agrupació en el mes de desembre de 2004 i des d'aleshores, hem iniciat un procés de canvi i renovació de les estructures de la mateixa que ens ha facilitat l'apertura a la societat i el desenvolupament d'un treball adreçat a la millora de la qualitat de vida a la nostra ciutat.

El nostre és un partit amb ganes de canviar la realitat que ens envolta i  portar a terme el canvi de progrés que la nostra ciutat necessita, ja que des de fa un temps observem que Xàtiva ha entrat en decadència. I és necessari pegar-li la volta. Per això, ara més que mai, fa falta gent amb ganes de treballar per tal de retornar-li a la nostra ciutat el pols i el nervi perdut. És el moment de construir un futur millor per a Xàtiva i els xativins.

Però per tal d'aconseguir-ho hem d'anar sumant noves persones, noves idees i noves formes d'entendre la ciutat. Hem de consolidar la nova majoria social que ja s'està construint. Una nova majoria que vol que la ciutat siga un referent dins del nostre territori. Per això fan falta les mans de totes aquelles persones que estan cansades del moment actual i que volen que la nostra ciutat avance.

Esperem rebre la confiança d'una majoria dels ciutadans i ciutadanes per fer de Xàtiva una ciutat millor, més cohesionada, amb més justícia social, més pròspera i on s'apliquen mesures pioneres per a eixir de la crisi. Ho volem fer des de la valentia i el rigor, des de l'energia i l'orgull de ser xativins. Eixe és el nostre repte de futur.Socialistes Xativa · Carrer de la Caldereria, 26 · 46800 Valencia · Telèfon Matins: 96 227 98 30 · Vesprades: 96 227 35 99 · Nota legal · © 2013