Noticies Xativa

Roger Cerdà demana a Rus que comparega davant la ciutadania de Xàtiva

COMUNICAT OFICIAL DEL PSPV-PSOE DE XÀTIVA

foto Roger Cerdà demana a Rus que comparega davant la ciutadania de Xàtiva

Després de conéixer la renúncia d'Alfonso Rus Terol a la seua condició de candidat del Partit Popular i a les obligacions inherents al càrrec, Roger Cerdà i Boluda, com a candidat a l'alcaldia de Xàtiva pel PSPV-PSOE, força política guanyadora de les eleccions municipals de maig de 2015, vol fer públic aquest comunicat.

La ciutadania de Xàtiva mereix que qui ha sigut el seu alcalde durant vint anys faça una compareixença pública, valore els resultats electorals i explique de manera clara i suficient la seua participació en els fets apareguts en premsa durant les passades setmanes relacionats amb una presumpta trama de corrupció, tot respectant la presumpció d'innocència que assisteix a qualsevol ciutadà o ciutadana.

El poble de Xàtiva ha manifestat democràticament la seua voluntat d'apartar al Partit Popular del govern municipal, com a conseqüència, entre altres, d'aquestos casos revelats recentment. El bon nom de Xàtiva ha estat present als mitjans de comunicació de tota Espanya vinculat a assumptes poc edificants. Caldrà fer un esforç per redreçar la bona imatge d'una ciutat com la nostra, que mereix ser coneguda per la seua història, pel seu patrimoni, per l'àmplia nòmina de fills il·lustres que ha donat i pel treball i la bonhomia de les seues gents.

Roger Cerdà, amb el PSPV-PSOE, vol liderar un nou temps on es recupere el diàleg i el consens entre les distintes sensibilitats dels col·lectius socials. Un temps on la honradesa dels governants, el treball en benefici dels veïns i veïnes de Xàtiva, la transparència en la gestió econòmica de l'Ajuntament i la participació ciutadana seran les premisses sobre les quals es bastirà l'actuació del nou govern municipal.
Socialistes Xativa ¬∑ Carrer de la Caldereria, 26 ¬∑ 46800 Valencia ¬∑ Telèfon Matins: 96 227 98 30 ¬∑ Vesprades: 96 227 35 99 ¬∑ Nota legal ¬∑ ¬© 2013