Noticies Xativa

Roger Cerdà visita la Unió Democràtica de Pensionistes

L'alcalde electe s'interessa per l'estat de les obres de rehabilitació del Palau de Bellvís, seu de l'associació

foto Roger Cerdà visita la Unió Democràtica de Pensionistes

Roger Cerdà va visitar ahir el Palau de Bellvís, seu de la Unió Democràtica de Pensionistes a la plaça Roca, de Xàtiva. L'alcalde electe va ser rebut pel president de l'associació, Manuel Calero, i altres membres de la seua junta directiva. A l'encontre també assistiren altres regidors electes del grup socialista, com ara Xelo Angulo, Ignacio Reig i Jordi Estellés. La reunió va servir per conéixer de primera mà les obres de reforma d'aquest edifici municipal, centre social dels jubilats.

Cerdà va mostrar la seua intenció d'oferir la col·laboració de l'Ajuntament en el desenvolupament de les activitats de l'associació. El socialista va manifestar que “els jubilats de Xàtiva han de tenir les majors facilitats per poder dur a terme les seues iniciatives. Hem de mantenir una actitud receptiva a les seues reivindicacions i fer el possible per poder donar-los una resposta adequada”. L'alcalde electe es va comprometre a tornar a visitar aquestes instal·lacions després del plenari de presa de possessió, acompanyat pel tècnic d'obres de l'Ajuntament. Cerdà vol abordar sobre el terreny la situació d'aquest palau on es troben dependències d'altres associacions de la ciutat, a més de la dels pensionistes.

El president de l'associació va comentar el seu interés per potenciar l'afluència de públic a aquest centre, que ha minvat els darrers anys com a conseqüència, entre d'altres, de la despoblació d'aquesta zona de la ciutat. Calero vol incrementar el número d'activitats que habitualment alberga el centre, com a mesura de dinamització d'aquestes instal·lacions municipals en procés de rehabilitació. El president espera que la proximitat del Museu de Belles Arts, obert recentment al públic, contribuïsca a la reactivació d'aquest espai.

Precisament, Cerdà contempla la dotació de serveis al centre històric com una necessitat per impulsar la regeneració d'aquesta zona de la ciutat. Segons el socialista, “per mantindre viu el centre històric cal generar activitat i la millor manera és establir serveis que tinguen una vocació de permanència, preferentment de caràcter públic”.
Socialistes Xativa ¬∑ Carrer de la Caldereria, 26 ¬∑ 46800 Valencia ¬∑ Telèfon Matins: 96 227 98 30 ¬∑ Vesprades: 96 227 35 99 ¬∑ Nota legal ¬∑ ¬© 2013