Programa de govern

programa govern xàtiva

UN NOU TEMPS A XÀTIVA

Amb els socialistes, s'obri l'oportunitat d'un nou temps per a Xàtiva. Un temps on l'actuació del govern municipal ha d'estar presidida per la participació ciutadana, l'honradesa, la transparència i el treball.

La ciutadania ha de poder decidir sobre els principals assumptes que els afecta. Tots hem de ser escoltats i hem de triar en què s'inverteixen els diners públics. En aquest nou temps que comença la participació ha d'estar present en totes les àrees de la gestió municipal. Per això, volem crear un Consell de Participació Ciutadana.

Les veïnes i els veïns de Xàtiva han de tornar a sentir-se orgullosos de la seua ciutat i també, dels seus representants municipals. Volem encetar un temps d'honradesa i rigor en la gestió. Un temps en què ningú es puga quedar darrere. Volem un Ajuntament que cuide els seus ciutadans, que es preocupe pels seues problemes reals i que done resposta a la gent que més ho necessita.

La transparència en la gestió caracteritzarà la forma d'actuar de l'Ajuntament. És una demanda social a la qual respondrem, perquè es puga conéixer què fan els càrrecs públics i a què es destinen els recursos municipals. Amb l'ajuda de les noves tecnologies, posarem la informació a l'abast de tothom.

Tot açò ho hem de fer entre tots, amb esforç i dedicació màxima per part dels governants. Els socialistes estarem tots els dies a l'Ajuntament, atenent els ciutadans i treballant per ells. Volem estar al costat de les persones, a peu de carrer, treballant colze a colze amb associacions per construir una nova Xàtiva. Una ciutat feta entre tots i per a tots. Aquestos són els nostres compromisos. Ajuda'ns a obrir un nou temps per a Xàtiva.

Roger Cerdà
candidat a l'Alcaldia de Xàtiva





Socialistes Xativa · Carrer de la Caldereria, 26 · 46800 Valencia · Telèfon Matins: 96 227 98 30 · Vesprades: 96 227 35 99 · Nota legal · © 2013